Το Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο μου, είναι ένα νέο, σύγχρονο γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων, με έδρα τη Καρδίτσα το οποίο μέσα από ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, φοροτεχνικών, και λογιστικών υπηρεσιών επιδιώκει την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών.
Η εμπειρία μας και η συνεχής κατάρτιση του προσωπικού μας, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Ιανουάριος 2010
ΔεΤρΤεΠέΠαΣάΚυ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

 

 

 


 

naftemporiki.gr
 • Σοφόν... το ασαφές: Ένα πολύ ενθαρρυντικό φαινόμενο
  * Η εβδομάδα είναι η τέταρτη του ανοδικού Ιανουαρίου και η πρώτη σύνοδός της ξεκίνησε με ανοδικό χάσμα, αλλά πτωτική τάση με το καλημέρα και επίσκεψη του Γ.Δ. στις 845 μονάδες, χάνοντας 0,34%.
 • Ψίθυροι: Στερούνται αδείας διαδικτυακές εταιρείες - πλατφόρμες
  - Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία «A Cutter sp. z o.o.» και οι διαδικτυακές εταιρείες - πλατφόρμες «G8Markets» και «Spot4Trade» δεν δύνανται να παρέχουν επενδυτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα σε χρηματοπιστωτικά μέσα, όπως αυτά προβλέπονται στο άρθρο 5 του ν. 3606/2007, καθώς και να κατέχουν χρήματα επενδυτών.
 • Γερμανία: Παραχωρήσεις στο SPD για τον μεγάλο συνασπισμό
  Ηγετικά στελέχη των Χριστιανοδημοκρατών δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνουν παραχωρήσεις απέναντι στους Σοσιαλδημοκράτες, σε επίμαχα θέματα προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για μεγάλο συνασπισμό, ωστόσο, η πλειονότητα των Χριστιανοδημοκρατών πολιτικών που προέβησαν σε δηλώσεις, όπως και οι Βαυαροί Χριστιανοκοινωνιστές, επιμένουν σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί μέχρι τώρα και απορρίπτουν περαιτέρω παραχωρήσεις.
 • SZ: Μετρ της πολιτικής ακροβασίας ο Αλ. Τσίπρας
  «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας μετρ της πολιτικής ακροβασίας» αναφέρει η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung σε άρθρο της με τίτλο «Το τίμημα της ελευθερίας». 
 • Λονδίνο: Συναγερμός από μεγάλη διαρροή αερίου
  Συναγερμός σήμερα το πρωί στο Λονδίνο όταν σημειώθηκε μεγάλη διαρροή αερίου, με την αστυνομία να απομακρύνει εκατοντάδες ανθρώπους από ένα ξενοδοχείο και ένα νυχτερινό κέντρο, ενώ ο σταθμός Τσάρινγκ Κρος έκλεισε, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική και η εταιρεία διαχείρισης σιδηροδρόμων.
 • «Κινηματογραφικό σκηνικό» τα νησιά του Βορείου Αιγαίου
  Συμφωνία συνεργασίας με το «Δίκτυο Ελληνικών Επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων (Hellenic Film Office HFO)» σύναψε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας να προβληθούν συστηματικά και αποτελεσματικά τα νησιά του βορείου Αιγαίου και να ενισχυθεί ποικιλότροπα η οικονομία τους.