Το Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο μου, είναι ένα νέο, σύγχρονο γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων, με έδρα τη Καρδίτσα το οποίο μέσα από ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, φοροτεχνικών, και λογιστικών υπηρεσιών επιδιώκει την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών.
Η εμπειρία μας και η συνεχής κατάρτιση του προσωπικού μας, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Απρίλιος 2010
ΔεΤρΤεΠέΠαΣάΚυ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΚΑΚΑΡΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
"Ξεπαγώνει" το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου
Τρίτη, 01 Μάρτιος 2011 23:06

OEKΞεκινούν με απόφαση του ΔΣ του ΟΕΚ, από τον Μάρτιο, το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου και το κατασκευαστικό και μελετητικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου 2011 έχει έτος αναφοράς το 2009 με διάστημα υποβολής αιτήσεων από την 28η Μαρτίου 2011 έως την 1η Ιουλίου 2011 ενώ το κατασκευαστικό και μελετητικό πρόγραμμα με έναρξη δημοπρατήσεων από τον Μάρτιο 2011. Τα στεγαστικά προγράμματα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας είχαν διακοπεί τον Ιούλιο του 2010 λόγω του οικονομικού αδιεξόδου που είχε οδηγηθεί ο Οργανισμός.

Περισσότερα...
 
Τσιμπίδα» για φοροφυγάδες
Τρίτη, 01 Μάρτιος 2011 00:10

xrimata_225xΚατ' αποκοπή φόρο αναδρομικά για ένα έτος ακόμη και σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης θα μπορεί να επιβάλλει από το γραφείο του ο προϊστάμενος της Εφορίας ενώ η ευθύνη των αποδείξεων για την ειλικρίνεια των δηλώσεων και για τη μη διάπραξη του αδικήματος της φοροδιαφυγής μεταφέρεται από τις ελεγκτικές αρχές στους ίδιους τους φορολογούμενους.

Τις δύο αυτές μεγάλες ανατροπές στις διαδικασίες υπολογισμού του φόρου και στο σύστημα ελέγχων φέρνουν οι διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Περισσότερα...
 
Απόσυρση -Ι.Χ: Τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών
Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011 00:28

new_volvo_s60Τις τελευταίες οδηγίες για την απόσυρση Ι.Χ η οποία τίθεται σε εφαρμογή την επόμενη εβδομάδα δίνει τα συναρμόδια υπουργεία καθώς αύριο Τετάρτη αναμένεται η δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Ειδικότερα με την με την ΚΥΑ του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, δίνεται η δυνατότητα παραλαβής καινούργιου επιβατικού αυτοκινήτου μέχρι και 2000 κ.ε. με μερική ή ολική απαλλαγή από τέλος ταξινόμησης σε αντικατάσταση παλαιού επιβατικού αυτοκινήτου (για το οποίο έχει εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα μέχρι και 31/12/1998), το οποίο παραδίδεται προς καταστροφή (αποσύρεται) στο εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής. Η έναρξη της εφαρμογής πραγματοποιείται δέκα ημέρες από τη δημοσίευση της Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ενώ η λήξη της θα είναι στις 20 Δεκεμβρίου 2011. Οι απαλλαγές έχουν ως ακολούθως:

Περισσότερα...
 
Προς παράταση οι φοροδηλώσεις
Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 01:41

dilosi_2011Παράταση στο ραντεβού µε την Εφορία γύρω στο 15ήµερο εξετάζει να δώσει το υπουργείο Οικονοµικών σε ελεύθερους επαγγελµατίες και επιχειρήσεις για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήµατος που για πρώτη φορά φέτος θα τις υποβάλουν, υποχρεωτικά, ηλεκτρονικά.
Αντί για την 1η Μαρτίου που θα πρέπει σύµφωνα µε το βιβλιαράκι της Εφορίας να προσέλθουν στο ραντεβού τους, το υπουργείο εξετάζει την έναρξη υποβολήςτων δηλώσεων για επαγγελµατίεςκαι επιχειρήσεις γύρω στις 15 Μαρτίου. Και αυτό καθώς η µαζική υποβολή τους φέτος, µέσω του TAXISnet, γίνεται για πρώτη φορά και η παράταση θεωρείται απαραίτητη προκειµένου να προλάβουν να οργανωθούν καλύτερα οι υπηρεσίες της Γενικής Γραµµατείας ΠληροφοριακώνΣυστηµάτων.

Περισσότερα...
 
Ενημέρωση απο το Taxisnet σχετικά με την υποβολή δηλώσεων ΦΜΥ
Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 01:28

Eforia-3_200x200Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώνει ότι από 15/02/2011 θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής  αρχικών εμπρόθεσμων και εκπρόθεσμων  Δηλώσεων Απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών έτους 2011.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσα φυσικά ή νομικά πρόσωπα είναι υπόχρεα σε υποβολή μόνο της προσωρινής δήλωσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.). Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι εφικτή από το δικτυακό τόπο "www.gsis.gr" με την επιλογή «Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις / Παρακρατούμενοι Φόροι: Προσωρινή Δήλωση Απόδοσης φόρου και τελών χαρτ/μου».

Περισσότερα...
 
Νέο TAXISNET - Τι αλλάζει από 1/12/2010
Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2010 01:28

taxisnetΕγγραφή Νέου Χρήστη :


Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών εισάγουν νέα διαδικασία εγγραφής χρηστών στο σύστημα που ολοκληρώνεται σε τρία βήματα:

• Υποβολή Αίτησης Εγγραφής

Ο υποψήφιος χρήστης του νέου TAXISnet συμπληρώνει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του, δηλώνοντας το όνομα ( username ) και τον κωδικό ( password ) που επιθυμεί να έχει ως χρήστης του συστήματος. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων του συστήματος καταχωρίζεται η αίτηση και ο χρήστης λαμβάνει σημείωμα στο οποίο αναγράφονται ο Α.Φ.Μ., η ημερομηνία και η ώρα υποβολής της αίτησης καθώς επίσης και η προθεσμία μέσα στην οποία πρέπει να μεταβεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για να παραλάβει τον κλειδάριθμο και να ολοκληρώσει το δεύτερο βήμα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 6