Το Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο μου, είναι ένα νέο, σύγχρονο γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων, με έδρα τη Καρδίτσα το οποίο μέσα από ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, φοροτεχνικών, και λογιστικών υπηρεσιών επιδιώκει την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών.
Η εμπειρία μας και η συνεχής κατάρτιση του προσωπικού μας, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Ιανουάριος 2010
ΔεΤρΤεΠέΠαΣάΚυ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΚΑΚΑΡΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τσιμπίδα» για φοροφυγάδες
Τρίτη, 01 Μάρτιος 2011 00:10

xrimata_225xΚατ' αποκοπή φόρο αναδρομικά για ένα έτος ακόμη και σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης θα μπορεί να επιβάλλει από το γραφείο του ο προϊστάμενος της Εφορίας ενώ η ευθύνη των αποδείξεων για την ειλικρίνεια των δηλώσεων και για τη μη διάπραξη του αδικήματος της φοροδιαφυγής μεταφέρεται από τις ελεγκτικές αρχές στους ίδιους τους φορολογούμενους.

Τις δύο αυτές μεγάλες ανατροπές στις διαδικασίες υπολογισμού του φόρου και στο σύστημα ελέγχων φέρνουν οι διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Περισσότερα...
 
Απόσυρση -Ι.Χ: Τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών
Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011 00:28

new_volvo_s60Τις τελευταίες οδηγίες για την απόσυρση Ι.Χ η οποία τίθεται σε εφαρμογή την επόμενη εβδομάδα δίνει τα συναρμόδια υπουργεία καθώς αύριο Τετάρτη αναμένεται η δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Ειδικότερα με την με την ΚΥΑ του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, δίνεται η δυνατότητα παραλαβής καινούργιου επιβατικού αυτοκινήτου μέχρι και 2000 κ.ε. με μερική ή ολική απαλλαγή από τέλος ταξινόμησης σε αντικατάσταση παλαιού επιβατικού αυτοκινήτου (για το οποίο έχει εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα μέχρι και 31/12/1998), το οποίο παραδίδεται προς καταστροφή (αποσύρεται) στο εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής. Η έναρξη της εφαρμογής πραγματοποιείται δέκα ημέρες από τη δημοσίευση της Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ενώ η λήξη της θα είναι στις 20 Δεκεμβρίου 2011. Οι απαλλαγές έχουν ως ακολούθως:

Περισσότερα...
 
Προς παράταση οι φοροδηλώσεις
Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 01:41

dilosi_2011Παράταση στο ραντεβού µε την Εφορία γύρω στο 15ήµερο εξετάζει να δώσει το υπουργείο Οικονοµικών σε ελεύθερους επαγγελµατίες και επιχειρήσεις για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήµατος που για πρώτη φορά φέτος θα τις υποβάλουν, υποχρεωτικά, ηλεκτρονικά.
Αντί για την 1η Μαρτίου που θα πρέπει σύµφωνα µε το βιβλιαράκι της Εφορίας να προσέλθουν στο ραντεβού τους, το υπουργείο εξετάζει την έναρξη υποβολήςτων δηλώσεων για επαγγελµατίεςκαι επιχειρήσεις γύρω στις 15 Μαρτίου. Και αυτό καθώς η µαζική υποβολή τους φέτος, µέσω του TAXISnet, γίνεται για πρώτη φορά και η παράταση θεωρείται απαραίτητη προκειµένου να προλάβουν να οργανωθούν καλύτερα οι υπηρεσίες της Γενικής Γραµµατείας ΠληροφοριακώνΣυστηµάτων.

Περισσότερα...
 
Ενημέρωση απο το Taxisnet σχετικά με την υποβολή δηλώσεων ΦΜΥ
Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 01:28

Eforia-3_200x200Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώνει ότι από 15/02/2011 θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής  αρχικών εμπρόθεσμων και εκπρόθεσμων  Δηλώσεων Απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών έτους 2011.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσα φυσικά ή νομικά πρόσωπα είναι υπόχρεα σε υποβολή μόνο της προσωρινής δήλωσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.). Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι εφικτή από το δικτυακό τόπο "www.gsis.gr" με την επιλογή «Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις / Παρακρατούμενοι Φόροι: Προσωρινή Δήλωση Απόδοσης φόρου και τελών χαρτ/μου».

Περισσότερα...
 
Νέο TAXISNET - Τι αλλάζει από 1/12/2010
Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2010 01:28

taxisnetΕγγραφή Νέου Χρήστη :


Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών εισάγουν νέα διαδικασία εγγραφής χρηστών στο σύστημα που ολοκληρώνεται σε τρία βήματα:

• Υποβολή Αίτησης Εγγραφής

Ο υποψήφιος χρήστης του νέου TAXISnet συμπληρώνει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του, δηλώνοντας το όνομα ( username ) και τον κωδικό ( password ) που επιθυμεί να έχει ως χρήστης του συστήματος. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων του συστήματος καταχωρίζεται η αίτηση και ο χρήστης λαμβάνει σημείωμα στο οποίο αναγράφονται ο Α.Φ.Μ., η ημερομηνία και η ώρα υποβολής της αίτησης καθώς επίσης και η προθεσμία μέσα στην οποία πρέπει να μεταβεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για να παραλάβει τον κλειδάριθμο και να ολοκληρώσει το δεύτερο βήμα.

Περισσότερα...
 
Καταργούνται «δώρα» και μειώνονται 35% τα μερίσματα
Σάββατο, 27 Νοέμβριος 2010 15:42

euroΣχέδιο κατάργησης των «δώρων» Χριστουγέννων και Πάσχα και μείωσης έως 35% των μερισμάτων για τους νέους συνταξιοδοτούμενους προωθεί η διοίκηση του Μετοχικού Ταμείου Δημοσίων Υπαλλήλων μπροστά στα άδεια ταμεία.

Η διοίκηση του Ταμείου, παρά τις αντιδράσεις της ΑΔΕΔΥ, επαναφέρει την εισήγηση για περικοπές (τις οποίες είχε προαναγγείλει η «Η» στις 13 Οκτωβρίου). Και με αφορμή την κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2011 προτείνει, μεταξύ άλλων:

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 5